Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ole Com Bove – 75 jaar Goudblommeke en Geert Van Bruaene

14 november 2019 @ 18:00 - 21:00

€6 – €8

Het Goudblommeke in Papier bestaat deze maand 75 jaar. Op 14 november om 19 uur geef ik als historicus en stichtend lid van de coöperatie, een lezing over de geschiedenis van dit unieke kunstenaarscafé en haar even legendarische stichter de kunsthandelaar, brocanteur en zwanzeur Geert (Gerard) Van Bruaene. In aanwezigheid van Eric Min, auteur van het essay ‘Ceci n’est pas un musée – on consomme ; Het Goudblommeke in Papier, een Brusselse lieu de mémoire’ (onlangs verschenen in het tijdschrift Erfgoed Brussel).

De lezingenreeks Actueler dan Vandaag is een organisatie van de vzw Geert van Bruaene, Masereelfonds, Davidsfonds, Vermeylenkring en Willemsfonds. Inkom : 8 euro (leden 6 euro). Reservatie (plaatsen zijn beperkt) : actuelerdanvandaag@gmail.com

Om 18 uur wordt de lezing voorafgegaan door een bijzondere Bruegelmaaltijd. Prijs voor het arrangement : 28 euro inclusief drankje en een gereserveerde plaats. Gelieve hiervoor uiterlijk op 12 november te reserveren op bruegel@goudblommekeinpapier.be. Bij de reservatie voor het arrangement bent u automatisch ingeschreven voor de lezing.

 

 

Gegevens

Datum:
14 november 2019
Tijd:
18:00 - 21:00
Kosten:
€6 – €8
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisatoren

vzw Geert van Bruaene
Vermeylenkring
Masereelfonds
Davidsfonds
Willemsfonds

Locatie

Et Oeis van ’t Brussels / kamer Julien Vrebos
Cellebroerstraat 53-55
Brussel, Brabant 1000 België
+ Google Maps
Telefoon:
02/502 76 93
Site:
www.etoeisvantbrussels.com