Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

OLA LA BRUSSELS! – Interlitratour

november 10 @ 18:00

In deze interactieve talkshow over culturele misverstanden leren nieuwe en oude Brusselaars elkaar beter kennen op een humoristische manier. Luister naar persoonlijke getuigenissen van grappige situaties die taalverwarring met zich meebrengt of breng zelf jouw verhaal. Napraten met een hapje en drankje mogelijk in de bar.

Voices of the World

Taal: NL/FR/ENG

Vijf dagen lang ademt Brussel literatuur. Het hart van Europa klopt op het ritme van poëzie, slam, proza, verzen en rijm. Woorden op de vleugels van muziek, dans, theater en schone kunsten. Woorden middenin het vuurwerk van debat en lezingen. Een feest van Brussels begeesterende en multiculturele rijkdom.

Interlitratour is een intercultureel, literair festival in Brusselse gemeenten en gaat door van 9 tot 13 november 2021. Het programma bestaat uit activiteiten van tal van organisaties, verenigingen, burger- en persoonlijke initiatieven.

Interlitratour brengt Brusselaars via cultuurgebonden literatuur samen. De evenementen bevinden zich op het kruispunt van internationale literatuur, migratie naar België en samenleven in Brussel. Interlitratour biedt podium- en ontdekkingskansen en bouwt bruggen tussen gemeenschappen.

Programma

Gegevens

Datum:
november 10
Tijd:
18:00

Organisator

Interlitratour
Telefoon:
0477230498
E-mail:
info@interlitratour.be
Site:
www.interlitratour.be

Locatie

Het Goudblommeke in Papier
Cellebroersstraat 55
Brussel, 1000 België
+ Google Maps