Laden Evenementen

« Alle Evenementen

GOUDEKE in PAPIERBLOM

19 oktober @ 16:00 - 21:00

Goudeke in papierblom. Een surreële verbondenheid?

VERNISSAGE / PERFORMANCE

Dit jaar wordt het honderdjarig bestaan van het surrealisme in de Brusselse artistieke wereld in de kijker gezet. En het Goudblommeke in Papier is aan deze kunststroming niet vreemd.
Vos Restaurabo organiseert ism de vzw Geert van Bruaene een surrealistische tentoonstelling. Zaterdag 19 oktoberstellen wij eigen werk aan mekaar en aan het publiek voor – tijdens een geanimeerde expo.  Ge leest het goed:  De vosjes van Vos Restauorabo  demonstreren nog eens hun creativiteit, artisticiteit en verbeelding

Welke geesteskronkelen verbinden GOUD, BLOEMEN en PAPIER? Hoe inspireerden ze een serieuze of zotte creatie? De eenvoud zelve of eerder complex?  Is het een plastisch werk (schilderij, beeld, tekening, een installatie…), prikkelende en sprankelende proza of poëzie, een (hoog)lied, een vertelling, een wikkelend filmpje, een strip, een performance…?
Elk werkstuk dat is ontsproten uit een eigenzinnige  interpretatie van het aangegeven thema: goud, bloemen en papier zal er te zien, te horen, te beleven zijn. Een surreëel kantje zal altijd om de hoek loeren.

Op zaterdag 19 oktober is alvast iedereen welkom op de expo en het bijhorende evenement: GOUDEKE IN PAPIERBLOM.
De expo: open vanaf 16 u en het evenement om 20u

Info: Kaat BAuters
kabauters@live.be 

Gegevens

Datum:
19 oktober
Tijd:
16:00 - 21:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Het Goudblommeke in Papier
Cellebroerstraat 53-55
Brussel, 1000 België
+ Google Maps
Telefoon
0477230498
Bekijk de site van Locatie

Organisatoren

vzw Geert van Bruaene
Vos restaurabo