STOEMP! concert Tiny Legs Tim

Van: 
16/05/2017 - 20:30
Tot: 
16/05/2017 - 22:00
[title]

STOEMP! BRUSSELSE CAFÉCONCERTEN.

Het Brusselse nachtleven bruist en knettert - óók op plekken waarvan je misschien niet eens afwist! Stoemp! staat voor een gratis concertencircuit op authentieke locaties in en rond Brussel.

Deze avond is er voor de tweede maal reeds een optreden gepland van de bluesmuzikant 'Tiny Legs Tim' en dat zal een blij wederzien worden.

Tiny Legs Tim, dat is een man, een gitaar en een gouden stem. Roots & blues in hun puurste vorm. De man bracht net een bejubeld nieuw album: ‘Melodium Rag’ is een stripped down album waarop Tim, gewapend met een akoestische Martin 017 gitaar uit 1943, op zoek gaat naar de essentie. Rechtstreeks geregistreerd op tape en volledig opgenomen met één micro: een Ribbon Melodium uit de jaren vijftig, een type waar Edith Piaff & Django Reinhardt destijds ook gebruik van maakten. One take, no overdub: die analoge spirit zonder verdere ingrepen overheerst.

Kom dit ook live ontdekken in het uiterst gezellige Goudblommeke In Papier!

Wie zijn we?

Het Goudblommeke in Papier is een café met een beroemd verleden. Hier vonden de boegbeelden van het Brusselse surrealisme elkaar, zoals René Magritte, Louis Scutenaire, Marcel Mariën... Ook later kwamen kunstenaars en schrijvers er regelmatig over de vloer. Het café is nog steeds een artistiek en literair trefpunt.

Nieuwsbrief

Waar kan je ons vinden?

kaart_goudblommeke.gif

Partners

Trip Advisor

Brussels

Vlaanderen