STOEMP! concert Tiny Legs Tim

Van: 
16/05/2017 - 20:30
Tot: 
16/05/2017 - 22:00
[title]

STOEMP! BRUSSELSE CAFÉCONCERTEN.

Het Brusselse nachtleven bruist en knettert - óók op plekken waarvan je misschien niet eens afwist! Stoemp! staat voor een gratis concertencircuit op authentieke locaties in en rond Brussel.

Deze avond is er voor de tweede maal reeds een optreden gepland van de bluesmuzikant 'Tiny Legs Tim' en dat zal een blij wederzien worden.

Met het unaniem geprezen debuut ‘ONE MAN BLUES’, het al even enthousiast onthaalde tweede album ‘TLT’ en een stevige live reputatie, verdient Tiny Legs Tim zijn status als nieuwe topper in de Belgische blues en roots scene. De rammelende oude gitaar, een bottleneck, een footstomp en de nodige krassen in lichaam en ziel zorgen voor een eigen stijl en doorleefdheid.

De voorbije jaren trok Tiny Legs Tim met zijn One Man Blues Band naar clubs en festivals over zowat het volledige Europese continent, speelde het voorprogramma van Peter Doherty, John Mayall, The North Mssissippi Allstars, Graham Parker, Bombino en Ian Siegal, en kreeg deze lovende woorden van de peetvader van de Belgische Blues, Roland Van Campenhout!

Wie zijn we?

Het Goudblommeke in Papier is een café met een beroemd verleden. Hier vonden de boegbeelden van het Brusselse surrealisme elkaar, zoals René Magritte, Louis Scutenaire, Marcel Mariën... Ook later kwamen kunstenaars en schrijvers er regelmatig over de vloer. Het café is nog steeds een artistiek en literair trefpunt.

Nieuwsbrief

Waar kan je ons vinden?

kaart_goudblommeke.gif

Partners

Trip Advisor

Brussels

Vlaanderen