inhuldiging Magrittejaar ism Willemsfonds Jette

Van: 
11/03/2017 - 18:30
Tot: 
11/03/2017 - 22:00
[title]

Inhuldiging van het Magrittejaar ism Willemsfonds Jette.

Weldra gaat het Magrittejaar officieel van start. Wat een week een eerbetoon aan Magritte moest worden, is uitgegroeid tot een heus jaar.

Om dit te vieren huldigt het college van Burgemeester en Schepenen graag, samen met u, het Magrittejaar feestelijk in op 11 maart 2017 in de kunstherberg galerij van het surrealisme en het stamcafé van René Magritte, of kortweg het Goudblommeke in Papier in het centrum van Brussel (Cellebroersstraat 55).

Op het programma staat vanaf 18u30 een bedankingswoordje, de ‘pop up’-tentoonstelling ‘De Getuigen’ en een nocturne wandeling. Een fijne gelegenheid dus om in een ontspannen sfeer en met een hapje en een drankje in de hand kennis te maken met de vele partners van het Magrittejaar.

We vragen je wel om je aanwezigheid vóór het einde van de maand te bevestigen via cultuur@jette.irisnet.be.

Wie zijn we?

Het Goudblommeke in Papier is een café met een beroemd verleden. Hier vonden de boegbeelden van het Brusselse surrealisme elkaar, zoals René Magritte, Louis Scutenaire, Marcel Mariën... Ook later kwamen kunstenaars en schrijvers er regelmatig over de vloer. Het café is nog steeds een artistiek en literair trefpunt.

Nieuwsbrief

Waar kan je ons vinden?

kaart_goudblommeke.gif

Partners

Trip Advisor

Brussels

Vlaanderen