Inleiding

U vindt hier 16 stellingen, die allen gebaseerd zijn op het leven in en rondom ‘Het Goudblommeke in Papier’. Ze zijn niet allemaal ‘FAKE’. Er is er exact eentje de volle 100% waar! De rest zijn halve waarheden, flagrante leugens, gewrochte hersenspinsels, subtiele verdraaiingen. Allemaal gebaseerd op de wereld van Geert van Bruaene. Aan u dus om te ontdekken welke stelling juist is.

Ga uw brochure halen in ‘Het Goudblommeke in Papier’. Vul het deelnemingsformulier in – vergeet de schiftingsvraag niet - en deponeer het in de doos die u bij de bar vindt. Eeuwige roem en glorie kunnen uw deel zijn, als u wint. De winnaar bieden wij namelijk een fotosessie aan waarbij we hem/haar terug naar het jaar 1957 flitsen en laten deelnemen aan de wondere wereld van Geert van Bruaene en Het Goudblommeke in Papier. 

Op zondag 25 april 2010, tijdens de Erfgoeddag, onthullen we dan deze foto, die zijn plaats krijgt in het café-interieur, zoals het hoort in de traditie van dit wonderlijk etablissement.

Tien andere gelukkigen winnen een doos exclusieve pralines ‘Het Goudblommeke in Papier’.

We wensen u veel genot bij het zoeken! 

Qui sommes-nous ?

La Fleur en Papier Doré est un café avec un illustre passé. C’est ici que se réunissaient les figures de proue du surréalisme belge du vingtième siècle: René Magritte, Louis Scutenaire, Marcel Mariën... Plus tard, des artistes et des écrivains fréquentaient régulièrement le lieu. Le café est encore de nos jours un rendez-vous artistique et littéraire.

Bulletin

Où nous trouver

kaart_goudblommeke.gif